DEVENTER – Supporters die vanavond niet in het uitvak van het Mandemakers Stadion staan, maar wél graag in het stadion naar RKC Waalwijk – Go Ahead Eagles willen kijken, kunnen terecht in De Adelaarshorst. Zowel op het supportersplein als op de achterlijn voor de Leo Halle Tribune worden videoschermen geplaatst. Ook kan de heenwedstrijd in de finale van de Keuken Kampioen Play-Offs worden bekeken op de televisieschermen in het Supportershome.

Vanaf 17:00 uur gaan de poorten van De Adelaarshorst morgen open. Op het supportersplein kunnen Eagles-fans voor een hapje en een drankje terecht bij Yilmaz Döner, de Hamburgerkoning, Westrik Snack en een loempia- en suikerspinkraam (het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan). Voor, na en in de rust van de wedstrijd zorgt zanger Marcel Beltman voor de vocale aankleding.

Uiteraard geldt er morgen vrij entree tot De Adelaarshorst. Wel wordt een vrije gift voor Sfeerteam ADHD zeer op prijs gesteld.

Vorig artikelGoedkope rijbewijskeuring senioren in Deventer
Volgend artikelHerman Sonnenberg opent Schalkhaar Life