DEVENTER – Tristan Berghuis is zondag 26 mei uitgeroepen tot jeugdtrainer van het seizoen 2018/2019 door de jeugdafdeling bij Go Ahead Eagles! Tristan Berghuis is jeugdtrainer bij O15 en heeft al een hoop bereikt dit seizoen.

Berghuis is dit jaar voor het eerst hoofdtrainer en doet het heel goed! Zo heeft hij O15 laten promoveren naar de 1ste divisie door kampioen te worden in de 2de divisie en behaalde hij de halve finale van de KNVB Beker! Ook zit er een jeugdspeler uit zijn elftal bij Oranje O15!

Tristan staat bekend bij Go Ahead Eagles als een rustige jongen die goed kan opschieten met al zijn spelers. Ook wordt hij nu al een voetbalgenie genoemd omdat hij zijn spelers echt laat ontwikkelen en zijn tactieken perfect aanpast op de tegenstander! Zo verloor O15 in december van FC Groningen maar speelde Go Ahead Eagles O15 in de tweede ontmoeting FC Groningen van de mat!

Tristan behaalde ook al zijn trainerdiploma’s maar hij wilt meer en ook andere UEFA diploma’s halen. Het beloofd een prachtige toekomst voor de jonge trainer! En voor Go Ahead Eagles ook want die hebben een toekomstige nieuwe trainer rondlopen!

Vorig artikelEpse JO17-1G kampioen
Volgend artikel30 jarige man uit Deventer dood naast fiets gevonden