DEVENTER – Op dinsdag 2 en woensdag 3 juli 2019 ligt het Koninklijk Jacht ‘Piet Hein’ afgemeerd aan de Wellekade in Deventer. Op deze dagen is het mogelijk om met dit bijzondere jacht mee te varen tijdens korte rondvaarten op de IJssel.

Prinsenjacht Piet Hein is het nationale huwelijksgeschenk van het Nederlandse volk aan Prinses Juliana en Prins Bernhard. In 1937 was de Piet Hein ook al eens aanwezig in Deventer, toen met Prinses Juliana en Prins Bernhard aan boord.

Met een lengte van 31 meter en haar koninklijke uitstraling is het schip vandaag de dag nog steeds een imposante verschijning. Het historisch jacht combineert comfort, bijzondere ambiance, koninklijke klasse en biedt alles wat van een motorjacht mag worden verwacht.

Maak gebruik van de unieke kans om kennis te maken met dit Koninklijke Jacht. Vaar mee, waai uit op het dek en geniet van het prachtige IJssellandschap!

Het is mogelijk om mee te varen op dinsdag 2 juli om 13:00, 16:00 en 19:00 uur en op woensdag 3 juli om 10:00, 13:00 en 16:00 uur. Aan boord worden geen consumpties verkocht, maar u mag wel een flesje drinken en kleine versnapering meenemen aan boord. Kaarten kosten € 17,50 p.p. en zijn verkrijgbaar bij de VVV Deventer (Brink 89 – Penninckshuis).

Vorig artikelNieuwe bewoner kinderdagverblijf Sam&zaza
Volgend artikelStadssociologen bivakkeren op het Grote Kerkhof