OLST – Overkempe, woon-werkgemeenschap in Olst waar mensen met een verstandelijke handicap en talenten het dagelijks leven delen, opent zaterdag 22 juni vanaf 11.00 uur haar deuren. Iedereen is welkom. Met aandacht voor het Biologisch-Dynamische -boerenbedrijf en Sint-Jan. Rondom het boerenerf is van alles te zien, doen en proeven. Waterspel op de vijver, clowns, diavoorstelling over het boerenbedrijf, kramen met Overkempe producten, lekkers van onze keuken-bakkerij en boerderij, een doe-speurtocht en voor de waaghalzen de mechanische stier. En veel leuke-en leerzame dingen voor jong en oud. Bankjes zullen vast bezet zijn, muziek zal klinken en er wordt gespeeld! Kom met gezin, vrienden of alleen naar Overkempe. Om 16.00 uur afsluiting met vuurspringen, in het teken van Sint Jan. En mooie route naar Koekoeksweg 100 in Olst.  U een top dag! En wij kunnen trots laten zien waar we wonen, werken en te bieden hebben.