DEVENTER – Afgelopen zaterdag was de finaledag waar de 16 beste teams aan mee hebben gedaan, in 4 poules van elk 4 teams. De beloften van Sportclub Deventer waren ingedeeld in poule C met Quick’20 uit Oldenzaal, FC Klazienaveen en Wilhelminaschool uit Hengelo. De eerste wedstrijd werd met 3-0 verloren van Quick’20 waarna de wedstrijden tegen FC Klazienaveen en Wilhelminaschool beiden met 2-1 werden gewonnen. Een 2e plek in de poule betekende de kruisfinales om de plekken 1 t/m 8.

In de kruisfinale werd gelijk gespeeld (0-0) tegen DZOH waarbij Sportclub Deventer in de penaltyreeks bij de 11e penalty het hoofd moesten buigen voor DZOH. Zodoende kon Sportclub Deventer gaan strijden om de plaatsen 5 t/m 8. Uiteindelijk kon Sportclub Deventer, na een 2-0 zege op Sparta Enschede, tevreden zijn met een verdienstelijke 7e plek op een prachtig toernooi.

Vorig artikelPassion for beauty, crazy about brows!
Volgend artikelWeerbericht woensdag door Erwin Hoogenboom