DEVENTER/ENSCHEDE – Zaterdag 22 juni is de finaledag van de Beltona Beloften Competitie bij Sparta Enschede. De Beltona Beloften Competitie wordt al 20 jaar georganiseerd door Sparta Enschede. Het is een competitie voor jeugdteams van O21 met als doelstelling jong voetbaltalent gelegenheid te bieden zich verder te ontwikkelen. 44 clubs hebben afgelopen seizoen deelgenomen in 11 poules van 4 clubs, uiteindelijk hebben de 10 poule winnaars en de 6 beste nummers 2 zich gekwalificeerd voor de finaledag.

Sportclub Deventer is eerste geworden in de poule met VV Vorden, Concordia Wehl en De Tubanters, waardoor ze zich hebben gekwalificeerd voor deelname aan de finaledag. Het Beloftenteam van Sportclub Deventer bestaat uit 7 eerste elftal spelers tot 21 jaar en 8 spelers uit de JO17-1. Zes van deze spelers uit de JO17-1 hebben afgelopen seizoen tevens hun debuut al gemaakt in het eerste van Sportclub Deventer dat kampioen is geworden in de vijfde klasse.

Vorig artikelInbrekers op heterdaad betrapt in de Vijfhoek
Volgend artikelGezocht: bestuurder die bij Matz carwash schade heeft aangericht in wasstraat