DEVENTER – Zwembad Borgelerbad vormt van maandag 8 t/m donderdag 11 juli het decor van de 50e Zwem4Daagse in Deventer. Aangezien het een jubileumeditie is zijn er activiteiten in of om het bad zoals glijbaanraces, buitengym met scholen, dagelijkse uitreiking van medailles en er is een afsluitende beachparty op donderdag met gratis alcoholvrije cocktails!

Traditiegetrouw zijn er diverse zwemafstanden mogelijk voor de deelnemers, zij hebben de keuze tussen 1.000, 2.000 en 4.000 meter. Maandagochtend om 8.00 uur is de start van de Zwem4Daagse en tevens de onthulling van het ‘Ruud van Feggelen-beeld’, hij is de grondlegger van de Zwem4Daagse in Deventer.

Feestelijke activiteiten

Sjors Lommerts medeorganisator van de 50e Zwemvierdaagse vertelt: “De Zwem4daagse is nog steeds een begrip in Deventer. Het is voor vele families, vriendengroepen, collega’s en schoolklassen een jaarlijks uitje dat al ver vooruit wordt gepland. Vooral de werkende deelnemer zwemt in de vroege uren. Overige zwemmers komen vaak ’s avonds zodat het gezin samen kan zwemmen. Daarom zijn de meeste feestelijke activiteiten ook in de middag en avond. Traditiegetrouw sluiten we het zwemfestijn feestelijk af op de donderdagavond. Vanwege ons jubileum pakken we dit jaar groots uit. We hebben heel wat moois voor de deelnemers in petto!”.

Belangstellenden zijn op maandag 8 juli om 8.00 uur van harte welkom bij de onthulling van het ‘Ruud van Feggelen-beeld’ aan de Borgelerdijk.

Inschrijven

Deelnemers kunnen zich inschrijven op www.borgelerbad.nl/zwem4daagse of bij de receptie van het Borgelerbad en De Scheg.

Vorig artikelBoreel op Stelten, pimp je eigen stelten
Volgend artikelZeldzaam Mooi Festival in zomers Deventer op 14 juli