zondag, 16 juni 2024

Elmo Lieftink naar GA Eagles voor sowieso één seizoen

DEVENTER – Elmo Lieftink speelt het komende jaar in de kleuren van Go Ahead Eagles. De Deventenaar tekent een contract voor één jaar met optie op nog een jaar. Lieftink speelt komend seizoen met rugnummer 6.

De middenvelder, ooit begonnen bij DAVO, gaat via de jeugd van Vitesse en het Tilburgse Willem II nu aan de slag bij Go Ahead Eagles, de club uit zijn geboortestad. De deal was zo goed als zeker rond voorafgaand aan de play-offs. De 25-jarige Deventenaar omschrijft zichzelf als verbindende voetballer, die het best uit de voeten komt als verdedigende middenvelder.

Paul Bosvelt is ervan overtuigd Lieftink een goede versterking is voor Kowet. “Elmo is een speler die op Eredivisie-niveau heeft laten zien zich goed te kunnen handhaven. Wij zien in Elmo dan ook een van de sterkhouders voor onze selectie van aankomend seizoen.”

Vorig artikelBellen voor het goede doel en cultuur
Volgend artikel29 juni Hot Summer Swingnight in Boode Bathmen
error: Content is beschermd!!!