DEVENTER – KonnecteD, waaronder Sallcon en Deventer Werktalent vallen, houdt op zaterdag 15 juni van 12.00 tot 15.30 uur een Open dag. Schrijver, columnist en Deventenaar Özcan Akyol opent de middag aan de Schonenvaardersstraat. De horecatalenten, meesterlassers, chocolade-inpakkers, schoonmaakkanjers, groenliefhebbers en al die andere getalenteerde medewerkers van KonnecteD zetten de deuren voor alle publiek open.

Vanuit de maatschappelijke missie ‘Maak werk van betekenis’ zet KonnecteD zich in voor een inclusieve arbeidsmarkt. Het draait daarbij om mensen: werkzoekenden met een afstand tot werk én ondernemers die maatschappelijk verantwoord (willen) ondernemen. Bij alles wat KonnecteD doet, zoekt zij de samenwerking met gemeenten, onderwijsinstellingen, bedrijven en inwoners. Omdat de medewerkers met veel plezier hun werk doen en trots zijn op de organisatie, nodigt KonnecteD iedereen uit voor de Open dag.

Tijdens de Open dag geven medewerkers een kijkje achter de schermen bij de verschillende onderdelen van KonnecteD en haar partners. Zij laten zien wat het werk op de verpak- en productieafdelingen inhoudt. Op het marktplein presenteren de partners van KonnecteD hun producten en diensten. Op het buitenplein zijn alle werk- en voertuigen van KonnecteD en partners het Groenbedrijf en Cycloon Post te bekijken. Bij Deventer Werktalent leren bezoekers hoe zij zichzelf goed online kunnen presenteren en is een ervaringsworkshop over autisme te volgen.  Ook  voor kinderen is er genoeg te doen: springen op het Go Ahead Eagles-springkussen, genieten vaneen traktatie van de ijs- of popcornkraam of met de verfmachine een kunstwerk maken.

Kom op 15 juni naar KonnecteD aan de Schonenvaardersstraat 9 te Deventer en laat je verrassen door een van de meest veelzijdige bedrijven van Deventer!

Kijk voor meer informatie over de Open dag en voor de Open dag krant die Mediaburo Schoppema uitgaf op www.konnected.nl

Vorig artikelCOC Mannenavond – Men Meet Men
Volgend artikelWeerbericht dinsdag door Erwin Hoogenboom