DEVENTER – Het is zover: vanaf 1 juli kunt u met uw museumkaart gratis terecht in Museum Geert Groote Huis te Deventer voor uw reguliere bezoek. Wilt u, met een groep, een voordracht of een wandeling onder leiding van een gids? Dit bieden wij aan tegen zeer betaalbare tarieven.

Registratie door Stichting Museumregister Nederland
Afgelopen winter vierden de vrijwilligers van Museum Geert Groote Huis al de (met veel inzet verkregen) registratie door Stichting Museumregister Nederland. Deze registratie was noodzakelijk om de Museumkaart te mogen aanvragen. Nu is eindelijk het moment daar: ook de bezoekers met museumkaart zijn voortaan van harte welkom in Museum Geert Groote Huis!

Geen subsidie
Museum Geert Groote Huis wordt gerund door vrijwilligers. Het ontvangt geen subsidie en moet dus haar eigen broek ophouden. Het feit dat het museum, dankzij de museumkaart, vanaf 1 juli nog aantrekkelijker wordt voor bezoekers, is daarom cruciaal.

Vorig artikelShowweekend Jazzdans/Hip-Hop vereniging Schalkhaar 29 en 30 juni
Volgend artikelWeerbericht donderdag door Erwin Hoogenboom