OKKENBROEK – Van vrijdag 5 juli t/m zondag 7 juli is het weer zover: het Okkenbrooks Feest! Op vrijdag vindt traditioneel de revue plaats, waarbij lokale en minder lokale gebeurtenissen de revue passeren. Na afloop van de revue barst het feest los met een optreden van zanger Menno Herder. Met de muziek van Menno kun je ongetwijfeld meezingen.

Als vanouds start de zaterdag met de optocht, waaraan je zowel met een wagen als te voet deel kunt nemen. Afgelopen jaar was het vogelschieten terug van weggeweest. Wegens groot succes is het ook dit jaar weer in het programma opgenomen en wel voor de zaterdagavond in combinatie met een Chinees buffet.

Na afloop van het vogelschieten gaat het dak eraf met de bekende band de Weekend Warriors. Deze coverband zorgt gegarandeerd voor een spectaculair optreden met vele medleys en mashups. Ook DJ Kevin Le Bridge is zaterdagavond van de partij. De DJ heeft al eerder in Okkenbroek voor een swingende show gezorgd en gaat dat ook dit jaar weer doen.

Op zondagmiddag vindt er een demonstratie motortrail plaats door achtvoudig Nederlands kampioen Alex van den Broek. Hij verzorgt een spectaculaire demo, waarbij hij met zijn motor springt en vliegt. Balanceren op voor- of achterwiel of recht omhoog rijden, het is allemaal onderdeel van de demo.

Het Okkenbrooks Feest wordt zondag afgesloten met de boerenrockgroep Kapitein Høk, volkszanger Maico en het duo Harten 10.  Kapitein Høk zorgt voor een passende afsluiting met een tribute aan Normaal. Harten 10 maakt de afsluiting compleet met Nederlandstalige meezingers.

Kijk voor het volledige programma en de tijden op https://www.okkenbroeksfeest.nl/.

Vorig artikelTwee Deventernaren opgepakt voor diefstal
Volgend artikelDe Zonnewijzer en jeugdorkest Jong Sempre samen in muziekproject