door Alex Schokker
DEVENTER – Het Openbare invalide toilet van de Gemeente Deventer in de binnenstad is te smerig en vies. Door de slechte hygiëne zal dan ook geen mens zo gebruik van de wc maken. Al eerder heeft er een artikel in het Deventer Nieuws gestaan omdat diverse toiletten in de binnenstad moeilijk bereikbaar zijn, en men een sleutel voor de openbare toilet moet hebben. Alex Schokker heeft een sleutel gratis
kunnen halen bij de gemeente.
Zaterdag ging Schokker naar de kermis met zijn vrouw, hij wilde gebruik maken van het toilet, maar dat zag vies en smerig uit. De hygiëne is al zo belangrijk. Schokker heeft maar overgeslagen en ging in de pen naar de gemeente en deze krant. “Doe er wat aan, zo werkt het niet met de openbare toiletten in Deventer. Minimaal drie keer per dag verschonen. Er is maar 1 openbaar toilet in Deventer en dat is in de Overstraat tegen over het Volkhuis restaurant. Geeft dat nog moeite om deze schoon te houden gemeente Deventer? Het is voor Deventer gewoon schande dat dit gebeurd”, aldus Alex Schokker.
Vorig artikelDag van het Kasteel Overijssel: bezoek buitenplaatsen en havezaten
Volgend artikelColumn Marcel Schoemaker: Europa in