vrijdag, 21 juni 2024
FOTO: Bart Ros

Proces rondom de Voorjaarsnota van de gemeenteraad

DEVENTER – De gemeenteraad spreekt binnenkort over de Voorjaarsnota en hoort graag hoe u hierover denkt. In de Voorjaarsnota doet het college voorstellen voor de begroting later dit jaar. De nota is te vinden in het RaadsInformatieSysteem, https://deventer.raadsinformatie.nl/document/7662763/1. 

Inspraak op de Voorjaarsnota is mogelijk tijdens de raadstafel op 12 juni. Insprekers kunnen zich aanmelden via griffie@deventer.nl. Op woensdag 3 juli is vanaf 14.00 uur de raadvergadering over de Voorjaarsnota. Na besluitvorming vertaalt het college de Voorjaarsnota in de begroting voor komend jaar. 

Vorig artikelGeslaagde actieweek in de Vijfhoek
Volgend artikel2e Italiaanse Motordag in Diepenveen op zondag 23 juni
error: Content is beschermd!!!