DEVENTER – Vannacht heeft het onstuimige en stormachtige weer voor de tweede nacht op rij schade veroorzaakt. Door de harde windstoten waaide een steiger om in de Ossenweerdstraat. De steiger kwam op een geparkeerde auto terecht.

Ook een tijdelijke reling van het dak van het pand dreigde los te laten door de val van de steiger. De brandweer heeft de omgeving daarom afgezet met lint. In de val nam de steiger ook een lantaarnpaal mee.

Het KNMI had van middernacht tot vijf uur ’s morgens code oranje afgegeven in Overijssel vanwege de kans op zware windstoten, kans op hagel en lokaal veel neerslag. Inmiddels is de waarschuwing weer ingetrokken. (Bron RTV Oost)

Vorig artikelWeerbericht donderdag door Erwin Hoogenboom
Volgend artikel“Boodschap aan de stad” op Deventer radio 107.3 fm op 7 juni