SCHALKHAAR – Een grote verrassing voor sportvereniging SV Schalkhaar van de VriendenLoterij. De club is één van de drie succesvolste deelnemers aan de Nationale Belmaanden in april en ontvangt daarom eenmalig een extra bijdrage van 3.000 euro. SV Schalkhaar gaat het geld gebruiken om onder andere een bijzonder 75-jarig jubileum te vieren.

Albert Vroklage, voorzitter van SV Schalkhaar: “Prachtig dit! Als vereniging wil je meer dan alleen voetbalwedstrijden organiseren: je wilt ‘verenigen’. Deze actie van de VriendenLoterij, waar het 1e, 2e en 3e voor gebeld hebben, draagt hieraan bij. Teams raken met elkaar aan de praat en leren elkaar kennen. Daar is een club voor! Deze extra inkomsten kunnen we heel goed gebruiken. Het is namelijk belangrijk om te blijven investeren in de club. En het jubileum staat voor de deur. We bestaan al bijna 75 jaar en dat moet goed gevierd worden!”

Vorig artikelEerste tickets ´Deventer Op Stelten´ in de verkoop!
Volgend artikelWeerbericht donderdag door Erwin Hoogenboom