DEVENTER – Omdat er vanaf vrijdag 28 juni op twee trajecten wegwerkzaamheden plaatsvinden, moet er rekening worden gehouden met ernstige verkeershinder op de A1. Vanaf 28 juni aanstaande rijdt het verkeer vanaf Deventer in 2 versmalde rijstroken richting Rijssen, deze situatie blijft bestaan tot eind augustus.

Houd rekening met ernstige verkeershinder in deze periode, vooral in deze warme zomermaanden is het daarom extra van belang om zorg te dragen voor voldoende drinkwater in de auto. Daarnaast moet er rekening mee worden gehouden dat er eventueel op- en afritten tijdelijk afgesloten zullen worden. De maximum snelheid wordt teruggebracht op 90 kilometer per uur en de vertragingen kunnen oplopen tot minimaal een half uur, vooral tijdens de Spits kunnen er grote files ontstaan.

Vorig artikelOok in Deventer duiken kinderen 28 juni de modder in
Volgend artikelNieuwe shirts Go Ahead Eagles gepresenteerd