DEVENTER – Warmteservice Deventer viert op zaterdag 29 juni haar 10-jarig bestaan. De landelijke keten verkoopt meer dan 150.000 artikelen op het gebied van verwarming, sanitair én de benodigde installatiematerialen.

Naast het ruime productaanbod staat Warmteservice ook voor deskundig advies. ‘Wij denken niet alleen mee over de producten, maar ook over de juiste installatie en de benodigde materialen,’ vertelt bedrijfsleider Martin van der Heide. “Wij zijn de afgelopen jaren gegroeid naar 61 vestigingen. Ons doel is om de producten zo dichtbij mogelijk beschikbaar te hebben voor onze klanten.”

Duurzaam

Naast de traditionele CV ketel heeft Warmteservice hybride en elektrische systemen. “Wij vinden het belangrijk om de huidige markt goed te kunnen bedienen, maar ook om aan de vraag naar duurzamere alternatieven te kunnen voldoen”, aldus Martin.

Kom langs op 29 juni

Op zaterdag 29 juni tussen 10.00 en 14.00 uur ontvangt u € 10,- handje contantje op uw bestelling* en worden een aantal Hans Gröhe douchesystemen verloot. Bovendien is Max van Raksasa aanwezig voor een culinaire ondersteuning met Indonesische lekkernijen.

U bent van harte welkom

Warmteservice Deventer | Visbystraat 23 | 0570 – 50 39 70 | www.warmteservice.nl

*De cashback actie is geldig op 29 juni bij Warmteservice Deventer en geldt bij een minimale orderwaarde van € 50,-. 
Per persoon wordt er maximaal één keer € 10,- uitgekeerd.

Vorig artikelWeerbericht vrijdag door Erwin Hoogenboom
Volgend artikelColumn Erik Langs de Lijn: Rapport van de aanval