Open dag brandweer Deventer

Lijkt het je het leuk om eens achter de schermen te kijken hoe het er in een brandweerkazerne aan toe gaat? Hulpverleningsdemonstraties, spelletjes voor de jeugd en mooie brandweervoertuigen. Je kunt het allemaal beleven op zaterdag 29 juni bij de open dag van Brandweer Deventer. Iedereen is welkom tussen 10.00 en 16.00 uur bij de brandweerkazerne aan de Schonenvaardersstraat.

Zaterdag 29 juni. Brandweerkazerne, Schonenvaardersstraat, 10 – 16 uur. Entree: gratis.

Undercover op de Brink

Op deze dag vinden er weer bijzondere Undercoversessies plaats op de Brink. Twee top Undercoversessies op het mooiste stadsplein van Nederland om te vieren dat de zomer nu echt is begonnen! Dit keer Amy Winehouse en Bruce Springsteen. Met de beste hits van Amy Winehouse gezongen door Renske de Boer en van Bruce Springsteen gezongen door Tim Akkerman.

Zaterdag 29 juni. Stadsplein de Brink, 19 – 23 uur. Entree: gratis.

 

Vorig artikelRode Kruis boeken- en rommelmarkt op 6 juli
Volgend artikelHarde knal boven Overijssel blijkt meteoor