LETTELE – Tijdens de Lettelse Kermis wordt in de H. Nicolaaskerk in Lettele een religieuze markt gehouden op zaterdag 3 en zondag 4 augustus van 13:00 uur tot 16:00 uur.

De 13e religieuze markt waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de kerk  in Lettele wordt door de Stichting Vrienden van de Heilige Nicolaaskerk te Lettele georganiseerd. Op deze markt worden allerlei (tweede hands) religieuze artikelen, zoals kruisbeelden, beeldjes, kerkboeken, bidprentjes, wijwaterbakjes enz. te koop aangeboden.

Tijdens de markt kunt u een iconenschilder aan het werk zien. Op bestelling worden de iconen gemaakt. Al met al een mooie gelegenheid om de fraaie kerk van Lettele te komen bekijken en gezellig een kopje koffie te komen drinken.

www.vriendenvandenicolaas.nl

Oproep:

Heeft u religieuze artikelen die u niet meer gebruikt, dan komen leden van de stichting  die graag bij u ophalen. U kunt hiervoor contact op nemen met de voorzitter van de stichting: Victor Munster (tel. 06  250 67 603)  Oerdijk 186 te Lettele. U kunt ze natuurlijk ook zelf naar de kerk brengen. Een telefoontje vooraf volstaat.

Vorig artikelDeventer Op Stelten: het grootste theaterfestival in het Oosten van Nederland
Volgend artikelPolitie zoekt jongens die honkbalschoen van 11 jarige jongen afhandig maken