DEVENTER – Op zondag 28 juli staat alles bij Meadow op het Deventer Stadsstrand in het teken van de barbecue. TV Grillmaster Juan Lopez trekt alles uit de kast om er een culinaire dag van te maken voor het hele gezin. Voor iedereen die van barbecueën houdt heeft Juan Lopez een diversiteit aan barbecues en technieken klaar staan.

Gasten kunnen gerechten van de barbecue proeven, krijgen mogelijkheden om te leren en kunnen uitgebreid kijken hoe de pitmaster zijn BBQ’s bestierd. Daarbij krijg je natuurlijk ook het next level BBQ’en te zien. En met serieuze kennis over alle vormen van barbecueën, smaken en kruiden heeft Lopez een antwoord of oplossing voor iedereen met een BBQ vraag of probleem

Plate for two
Tussen 15.00 en 19.00 uur serveert Juan Lopez de ‘Plate for two’: een toffe plate vol vlees, vis en vega specialiteiten van de BBQ om samen te delen. Deze plate kost 35 euro (17,50 p.p.) en je doet er slim aan om vast te reserveren via info@meadow-deventer.nl, want vol is vol. Ook is er natuurlijk een leuke BBQ plank speciaal voor kinderen.

Ontspan
Ook aan de allerkleinten is gedacht. Terwijl jullie je over je stuk vlees en vis buigen vermaakt je kroost zich met de grote schommel, waterbakken en waterpistolen, gras, water en zand. Wat jij ondertussen doet? Jij zit heerlijk op één van de terrassen in de zon. Of je ligt lekker op de zitzakken met een DAVO Surf Ale in je hand. Toegang is gratis, parkeren doe je bij het Worpplantsoen, of beter: je komt met de fiets of het pontje.

Vorig artikelWeerbericht donderdag: het wordt heet
Volgend artikelMeer parkeerruimte voor scooters en bromfietsen Stationsplein