zondag, 16 juni 2024
FOTO: Ingang aan de Brinkgreverweg, met ‘de witte kuizen’. Dat zijn de stenen bollen die bij de oude ingang staan.

Dimence groep lanceert AppWijzer

DEVENTER – De Dimence Groep Appwijzer is een handig overzicht van verschillende apps rond gezondheid en welzijn, per thema gerangschikt. Zo kan iedereen zelf online ondersteuning vinden bij bijvoorbeeld omgaan met stress, structuur in de dag of hulp bij crisis. Per 1 juli is de appwijzer online, vrij toegankelijk en bedoeld voor iedereen.

Dimence Groep hoorde veel positieve geluiden van medewerkers en cliënten die gebruik maken van apps, ter ondersteuning van hun gezondheid en balans. Daarop besloot zij te onderzoeken welke apps veel worden gebruikt en maakte een selectie op basis van gebruikerservaringen van cliënten en behandelaren. De appwijzer rubriceert de apps op thema, zodat bezoekers snel de weg vinden naar de applicaties van hun belangstelling. De getoonde apps zijn niet ‘aanbevolen’ door Dimence Groep, maar bedoeld als service waarvan iedereen naar eigen inzicht gebruik van kan maken. 

Om ook andere bezoekers snel op weg te helpen biedt de appwijzer verder de mogelijkheid een review achter te laten. Via de reviews kun je zien wat ervaringen van anderen zijn. ‘Dit past goed bij onze visie dat mensen zelf willen uitzoeken welke app bij hen past. Het idee is dat we, samen met cliënten, behandelaren en andere bezoekers van de appwijzer, invulling geven aan de appwijzer’, aldus Gillian Huijsse, stafadviseur ontwikkeling en innovatie. 

De appwijzer is continu in ontwikkeling in samenwerking met professionals en klanten. Ook wordt de tool binnenkort standaard aangeboden in het digitale klantportaal. Iedere cliënt van Dimence Groep heeft via het klantportaal toegang tot zijn eigen dossier. De appwijzer stimuleert cliënten hun eigen behandeling via zelfhulpapps te ondersteunen.  

 De appwijzer is te vinden op http://appwijzer.dimencegroep.nl 

Vorig artikelDeventer tweetal bestraft voor gewelddadige overval
Volgend artikelStadionmuur Go Ahead Eagles hersteld
error: Content is beschermd!!!