Meisjes van de radio op seniorenfestival
DEVENTER – De meisjes van de radio komen het Festival Old Dèventer dat op woensdag 28 augustus plaatsvindt opluisteren. Op de laatste woensdag van augustus wordt dan voor de zevende keer het unieke openluchtfestival voor senioren in het Worpplantsoen gehouden. Daarvoor zetten vrijwilligers 500 klapstoeltjes uit rond de Muziekkoepel Nering Bögel. Daarnaast is er nog volop ruimte voor eigen stoeltjes en scootmobielen.

Vanaf 13.00 uur zijn de bezoekers van het gratis festival welkom. Ze worden ontvangen met muziek en entertainment van Jonneke Siebrand. Ook krijgen ze een glaasje “Pik-an-de-lippe’ aangeboden voordat de show om 14.00 uur door Good Old Tonny Leerink wordt aangekondigd. Het programma vermeld verder de 1-Hans Band van Hans Schot, het onderdeel ‘Weet ie nog?’ door de BD-er (Bekende Deventernaar) Henk van Baalen en het muziektheater van de meisjes van de radio De Pauwergirls. Na afloop rond 16.00 uur is er voor de liefhebbers en zolang de voorraad strekt, een kop olderwetse kruudmoes met liefde bereidt door Betsy Oosterwegel. Ter bestrijding van de onkosten is in de pauze een vrije gift collecte.

 Stoeltje reserveren is mogelijk

Om verzekerd te zijn van een mooie zitplaats kan men voor slechts 1 euro een klapstoeltje reserveren via reserveren@muziekkoepelneringbogel.nl. Je mag natuurlijk ook je eigen (rol)stoel meenemen. Op het terrein zijn toiletvoorzieningen in het park voor dames, heren en mindervaliden, EHBO, cateringpleintje met biersets en statafels. Er is een rijwielstalling en parkeren op de grote weide is gratis. Bij de ingang van het park ter hoogte van het IJsselhotel is een taxi standplaats. Voor actuele informatie zie: www.muziekkoepelneringbogel.nl.

Vorig artikelWeerbericht vrijdag: wederom een hete dag
Volgend artikelColumn Erik Langs de Lijn: Kriebels