DEVENTER – Afgelopen zaterdag is de kaartverkoop gestart voor de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding: op zaterdag 3 augustus in De Adelaarshorst tegen Konyaspor (aftrap om 14.30 uur). Verder is de kaartverkoop begonnen voor de eerste thuiswedstrijden die Go Ahead Eagles in de Keuken Kampioen Divisie speelt: op vrijdag 9 augustus tegen MVV en op vrijdag 23 augustus tegen Jong FC Utrecht (aanvang beide duels om 20.00 uur).

Seizoenkaarthouders hebben met hun seizoenkaart gratis toegang tot het oefenduel tegen het Turkse Konyaspor. Losse kaarten kosten 5 euro per stuk en zijn te koop via onderstaande site. Doordeweeks zijn toegangskaarten ook te koop in de Fanstore (geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 13.00-17.00 uur).

Actieprijzen

Go Ahead Eagles – MVV (vrijdag 9 augustus, 20.00 uur) en Go Ahead Eagles – Jong FC Utrecht (vrijdag 23 augustus, 20.00 uur) zijn de eerste twee thuisduels die Go Ahead Eagles in het seizoen 2019/2020 in de Keuken Kampioen Divisie speelt. Voor deze wedstrijden gelden speciale actieprijzen. Seizoenkaarthouders kunnen per seizoenkaart vier extra kaarten kopen voor 5 euro per stuk, terwijl clubcardhouders per clubcard vier kaarten kunnen aanschaffen voor 10 euro per stuk.

Ook kaarten voor de thuisduels tegen MVV en Jong FC Utrecht zijn verkrijgbaar via www.ga-eagles.nl/tickets/online-tickets. LET OP! De kaartprijs staat ingesteld op de normale verkoopprijs. Als je bent ingelogd en een stoel uitkiest, dan verandert de prijs naar de bovengenoemde actieprijs.

Versturen seizoenkaarten

Afgelopen maandag zijn alle seizoenkaarten per post verstuurd. Dit betekent dat iedereen uiterlijk aanstaande vrijdag zijn seizoenkaart in bezit heeft. Heb je je seizoenkaart ontvangen? Post dan een leuk, grappig of hilarisch bericht en/of foto op social media met de hashtag #HomeOf gevolgd door je naam. De leukste en origineelste berichten worden door Go Ahead Eagles gedeeld.

Aanstaande zaterdag (27 juli) staat voor Go Ahead Eagles de zevende oefenwedstrijd van de seizoensvoorbereiding op het programma. Op sportpark De Woldermarck in Terwolde is Al-Shabab uit Saoedi-Arabië de tegenstander van het team van trainer Jack de Gier. De aftrap van het duel is om 19.00 uur.

www.ga-eagles.nl/tickets/online-tickets

Vorig artikelLeerlingen Het Stormink halen Cambridge First Exam
Volgend artikel“Spelen op de Brink” nog steeds razend populair