COLMSCHATE – Gustave Nouel uit Aruba, nu woonachtig in Deventer, is een Caribische kunstschilder die in het Woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen in Deventer een prachtige expositie heeft van zijn schilderijen. U kunt deze expositie bezichtigen aan de Hermelijn in Deventer.

In 2007 werd Gustave voor de expositie ´Kroonjuwelen’ geselecteerd door het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Sinds 2006 plaatst de Arubaanse Hall of Fame (Paseo Herencia) hem tussen de tien bekendste personen uit de Arubaanse geschiedenis. Nouel wordt door velen beschouwd als één van de bekendste en meest erkende (portret)schilders uit het Caribisch gebied. Hij heeft deelgenomen aan meer dan 200 exposities in binnen- en buitenland.

Vorig artikelWeekend weerbericht
Volgend artikelZaterdag 27 juli Zomerse zaterdag bij winkelcentrum de Boreel