vrijdag, 21 juni 2024

Leer met de App de Lebuinuskerk kennen

DEVENTER – De Lebuinuskerk kent vele verborgen verhalen. Om deze verhalen meer bekendheid te geven heeft de Stichting Erfgoed Lebuinuskerk samen met Saxionstudente Marloes Holmer en Bureau Zwerfgoed de rondleiding “Verborgen verhalen van de Lebuinuskerk” ontwikkeld.

Met de gratis app van izi.TRAVEL (voor iOS en Android) op je telefoon kun je je in je eigen tempo laten rondleiden en leer je de kerk op een onverwachte manier kennen. Deze rondleiding is ook beschikbaar in Duits en Engels. Bovendien is er speciaal voor kinderen van 7 tot 12 jaar een korte rondleiding met quizvragen “Op zoek naar Lebuinus”. Je kunt met de app na de Lebuinus-rondleiding ook de stadswandelingen van de VVV Deventer en heel veel andere wandelingen door Nederland maken.

De twee rondleidingen zijn beschikbaar vanaf zondag 21 juli.

Vorig artikelWeerbericht woensdag door Erwin Hoogenboom
Volgend artikelCompleet programma poëziefestival Het Tuinfeest bekend
error: Content is beschermd!!!