Ze werken met een klein team aan de Langstraat 36 in Wijhe waar de winkel in 2012 is geopend. Maar eigenaar Gerard Markvoort timmert al sinds 1997 aan de weg. Het klantenbestand is in de loop der jaren steeds verder uitgebreid en naast Wijhe en omgeving heeft de computerzaak ook steeds meer klanten uit Diepenveen en Deventer.

“Onze kracht ligt echt in de korte lijnen, persoonlijke aandacht en bij problemen de klanten voorzien van een snelle oplossing”, aldus de ondernemer. “Hierin slaan we echt een grote slag als kleine winkel ten opzichte van de grote jongens”.

De klant staat bij Markvoort Computers centraal en voor hem of haar is het noodzakelijk dat er snel geschakeld wordt. Vandaag brengen en morgen weer ophalen want de pc, laptop of bijbehorende randapparaten kunnen niet lang gemist worden.

“We merken dat vooral ouderen, bedrijvige mensen en ondernemers die geen gedoe willen bij ons komen. Het ontzorgen en snel weer door kunnen is erg belangrijk. In goed overleg wordt vooraf besproken wat de meest efficiënte manier is om zo snel mogelijk op dezelfde voet of beter weer verder te kunnen”, vertelt de eigenaar enthousiast.

In de winkel vindt u, naast een ruim assortiment van computers, laptops en tablets, ook een ruime keuze aan printers en inktcartridges, laptoptassen, accu’s, opladers (ook op zonne-energie), kabels, software, routers en modems. Ook voor mobiele telefoons en accessoires kunt u terecht.

Kom gerust eens langs bij Markvoort Computers in Wijhe. Tel 0570 547012. Of kijk op www.markvoortcomputers.nl

Vorig artikelTurnaround, kapsalon met 100% aandacht
Volgend artikelWeerbericht donderdag: het wordt heet