DEVENTER – Op maandagochtend 8 juli vond de officiële opening van de peuter speel locatie van Sam&Ko, aan de Merwedestraat 2 in Deventer plaats. Peuterspelen Kindcentrum Rivierenwijk is hiermee verhuisd van een plek in de school naar een eigen pand.

Op maandagochtend liepen alle peuters, van de school via een vrolijk versierde weg, naar de Merwedestraat. Daar aangekomen stond mascotte Sam hen al op te wachten. Ook was er een springkussen en kregen alle kinderen als verrassing een rugtasje met wat cadeautjes.

Met veel enthousiasme werd de prachtig opgeknapte locatie met ruime en gezellig ingerichte groepsruimtes door de kinderen en hun ouders bekeken. Mede door de inzet en ideeën van de pedagogisch medewerkers is dit tot stand gekomen.

De reden voor de verhuizing was de groei van het aantal leerlingen voor Kindcentrum Rivierenwijk. In goed overleg met de school is besloten om peuterspelen te verhuizen. Door de verhuizing naar het nieuwe pand beschikt peuterspelen nu over een extra groepsruimte. Waardoor alle nieuwe peuters meteen geplaatst kunnen worden en er geen wachtlijsten voor peuterspelen bij Kindcentrum Rivierenwijk meer zijn. Uiteraard is peuterspelen onderdeel van Kindcentrum Rivierenwijk en blijft de nauwe samenwerking tussen de pedagogisch medewerkers en de leerkrachten.

Vorig artikelOmleiding buurtbus 15 t/m 20 juli — gewijzigde dienstregeling.
Volgend artikelDonny van Iperen: ´De beuk erin voor Go Ahead Eagles´