donderdag, 13 juni 2024

Ria Schaap van Montessori-school De Ontdekking met pensioen

COLMSCHATE – Ria Schaap heeft woensdag afscheid genomen van de leerlingen en ouders van Montessori-school De Ontdekking op de Vijfhoek in Deventer. Ria was vanaf 1990 werkzaam op deze school. Altijd met passie en toewijding in de onderbouw (groep 1 en 2). Een kleuterjuf in hart en nieren, al 45 jaar lang.

Ria begon haar loopbaan in 1974 in de Schilderwijk (’t Kwetternest) in Den Haag. Daarna werkte ze op de Petrusschool in Rijswijk. Ruim 20 jaar heeft zij gewerkt in het Montessori-onderwijs.

Woensdag 10 juli werd Ria al vroeg gewekt. Met een oude scooter uit 1961 werd ze opgehaald van huis. Daarna volgde een ontbijt met collega’s nabij de Immer Weiterbrug. Vervolgens werd ze opgewacht door alle kinderen, het team, ouders, haar man, kinderen en kleinkinderen. Zij vormden een erehaag waar ze doorheen ging achterop de scooter. Daarna volgde een feestelijke dag die werd afgesloten op de Ulebelt.

Vorig artikelWeerbericht donderdag door Erwin Hoogenboom
Volgend artikelOM vervolgt hondenfokker uit Lettele bij wie honderd honden zijn weggehaald
error: Content is beschermd!!!