DEVENTER – Op donderdagavond 4 juli werden 500 mensen “getrakteerd” op een geheel verzorgd avondje Deventer op Stelten. Dankzij de samenwerking tussen het Rode Kruis en de Rotary Deventer konden al deze mensen worden ontvangen in de Boreeltuin. Met bussen- en busjes, veelal speciaal vervoer en een klein deel op eigen gelegenheid, werden de gasten van huis opgehaald en na afloop weer thuis gebracht.

In de Boreeltuin werden al deze mensen getrakteerd op heerlijke hapjes aangeboden door Yume, kregen een goed gevulde goody bag mee, en na afloop van de voorstelling ijs van Talamini. De voorstelling zelf, door de Spaanse steltengroep Cia Maduixa, was geweldig.
Vijfhonderd mensen, waarvan het grootste deel niet meer deel kan nemen aan een dergelijk cultureel festival, kregen zo een geheel verzorgd avondje uit, waarvan enorm is genoten. Dat het belangrijk is om ook deze groep te blijven betrekken bij dit soort activiteiten werd opnieuw heel erg duidelijk.

Vorig artikelAutomobilist rijdt door wegafzetting op A1 bij Bathmen
Volgend artikelWeerbericht maandag door Erwin Hoogenboom