DEVENTER – De Stiho Groep (Stichtse Houthandel uit Nieuwegein) wil de activiteiten van Bouwcenter Filippo inlijven, meldt houtwereld.nl. De overdracht behelst zes bouwmaterialengroothandels waaronder in Deventer. Ook vier showrooms voor keukens, badkamers waarvan er één in Deventer vallen onder de transactie.

De activiteiten worden binnen De Stiho Groep voortgezet en krijgen een belangrijke plek in de organisatie. Beide groothandels zijn aangesloten bij inkoopcombinatie Veris Bouwmaterialengroep.

De oprichtersfamilie Filippo brengt met deze stap haar zes vestigingen, vier showrooms en ongeveer 120 medewerkers onder bij De Stiho Groep, eveneens een familiebedrijf. De nieuwe eigenaar versterkt hiermee zijn netwerk en expertise in keukens, sanitair en tegels.

De aandelenoverdracht is gepland in het najaar, na het verkrijgen van alle benodigde goedkeuringen.

Vorig artikelMagneetvissers vinden bom uit Tweede Wereldoorlog in IJssel
Volgend artikelWeerbericht woensdag 31 juli