zondag, 23 juni 2024

Thomas Verheydt vertrekt per direct naar Almere City

DEVENTER – Het hing donderdagochtend al in de lucht. Thomas Verheydt verkast per direct naar Almere City. De spits verlaat na één seizoen de Deventenaren.

Ondanks aanbiedingen uit het buitenland koos Verheydt bewust voor een binnenlandse transfer:’ “Wat is het beste voor mij als voetballer en wat is het beste voor mijn gezin? Want ook dat laatste – met een kleine van tweeënhalf jaar oud en een tweede op komst – heeft voor mij mede een rol gespeeld om voor Almere City FC te kiezen. Hierdoor kan ik weer in Zoetermeer gaan wonen: dichter bij mijn roots en dichter bij opa’s en oma’s.”

Het positieve gevoel overheerst wanneer Thomas Verheydt aan zijn periode bij Go Ahead Eagles denkt. “Ik kijk terug op een goed en leerzaam seizoen waarin we mooie dingen hebben laten zien. We hebben regelmatig De Adelaarshorst weer uitverkocht gevoetbald. Ondanks dat het op dit moment de juiste beslissing is, gun ik alles wat rood-geel is het beste toe voor de komende jaren.”

Technisch manager Paul Bosvelt: “Vorige zomer werd Thomas halverwege de voorbereiding toegevoegd aan onze selectie. In de gesprekken kwam toen al naar voren: een goed seizoen draaien en dan wellicht een stap maken. Go Ahead Eagles als springplank, zoals voor meer spelers is gebeurd. Vervolgens heeft hij bij de club snel zijn plek gevonden en wist hij mede door zijn inzet en strijdlust snel een geliefde speler te worden bij het publiek. Van ons hoefde hij deze zomer dan ook zeker niet weg, maar al snel toonde een aantal clubs zich concreet geïnteresseerd. Hij heeft ervoor gekozen zijn carrière te vervolgen bij Almere City FC, dat bereid bleek aan onze financiële voorwaarden te voldoen. Wij danken Thomas voor wat hij betekend heeft voor Go Ahead Eagles en wensen hem succes toe in zijn verdere loopbaan.” (Bron: Drtv Sport)

Vorig artikelJouw Skyline foto van Deventer op de voorpagina van het Deventer Nieuws
Volgend artikelVier het Leven neemt ouderen mee uit in Deventer
error: Content is beschermd!!!