vrijdag, 21 juni 2024

Werkzaamheden A1 Deventer-Oost richting Bathmen begonnen

DEVENTER – Vanaf dit weekend zijn de wegwerkzaamheden aan de A1 volop begonnen. De rijbaan tussen Deventer-Oost en Bathmen is volledig afgesloten voor de verbreding van de snelweg. Rijkswaterstaat heeft ervoor gezorgd dat verkeer richting Almelo over twee versmalde rijstroken op de andere rijbaan wordt omgeleid. Verkeer richting Apeldoorn heeft ook twee smalle rijbanen tot haar beschikking.

De adviessnelheid over de rijbanen is 90 km per uur en het extra oponthoud kan oplopen tot meer dan een half uur, zo meldt Rijkswaterstaat. Als de rijbaan richting Almelo verbreed is wordt het verkeer over deze rijbaan omgeleid om de andere kant van de A1 te verbreden.

De verwachting is dat de werkzaamheden klaar zijn in december. De weggebruiker is dan nog niet van de wegwerkzaamheden af want vervolgens wordt de verbreding van de A1 tussen Deventer en Deventer-Oost gerealiseerd.

Vorig artikelVrouw aangereden door auto op de N344
Volgend artikelWeerbericht woensdag door Erwin Hoogenboom
error: Content is beschermd!!!