DEVENTER – Tijdens de zesde editie van het Zeldzaam Mooi Festival in Deventer kan je genieten van een ontspannen sfeer met muziek, je kunt gaan picknicken in het park met lekkere, pure en (h)eerlijke producten en je kunt een bezoekje brengen aan een wel heel bijzondere markt: de Zeldzaam Mooi Markt met unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van veelal lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Met meer dan 75 verschillende deelnemers is er voor ieder wat wils. Van handgemaakte en zelfontworpen sieraden, illustraties, kunst, (woon)accessoires, tot tassen, ambachtelijke lekkernijen, kleding en nog veel meer.

Uiteraard kunnen kinderen zich ook weer prima vermaken op dit festival met hele speciale activiteiten zoals megazeepbellen blazen door Frans van de Kamp. Voor de allerkleinsten is er een springkussen, een mini reuzenrad, zijn er verschillende demonstraties is er kinderschmink en nog veel meer.

Vorig artikelBack in town, viskraam in Lettele iedere woensdag
Volgend artikelVrouw aangereden door auto op de N344