DEVENTER – Ook dit jaar houden De 3 Ridders sfeervolle zomermarkten op het Lamme van Dieseplein en in de Pontsteeg. Op zaterdag 20 juli is er weer een editie. Deze markt in hartje zomer belooft grootser te worden dan ooit. Veel kraamhouders en een mooi aanbod aan hapjes en drankjes. Een bijzonder optreden van de veelzijdige harpiste, Mechteld Karlien, tussen 12.00 uur en 16.00 uur. Zij is bekend van huiskamerconcerten, maar ook van optredens tijdens festivals zoals bijvoorbeeld de ‘Zwarte Cross’.

Alle reden dus om naar de markt te komen en mee te genieten op het Lamme van Dieseplein en in de Pontsteeg. De vierde en laatste Zomer Markt zal worden gehouden op zaterdag 24 augustus. Voor meer informatie en eventuele aanmeldingen voor deelname kan contact worden opgenomen met De 3 Ridders telefoon: 0570-769215 of per e-mail: info@de3ridders.nl.

Vorig artikel42e Straatvoetbal op 25 augustus in Bathmen
Volgend artikelWeerbericht vrijdag door Erwin Hoogenboom