dinsdag, 28 maart 2023
FOTO: deventertennis.nl

Maak je klaar voor de Deventer Tenniskampioenschappen

DEVENTER – Maak je klaar voor de 48e editie van de Sportverlichting.com Deventer Tennis Kampioenschappen. Van 19  t/m 25 augustus 2019 wordt er door jong en oud en op alle niveaus weer gestreden om de felbegeerde titel van Deventer Kampioen.

De parken waar wordt gespeeld zijn DLTC, Drijvers TC, TC de Schapekolk, TC Colmschate, TC Park Braband, TC Bathmen en TC Salland. Wanneer je lid bent van één van deze clubs óf je woont in gemeente Deventer, dan mag ook jij mee doen! Drijver’s TC heeft dit jaar de eer om als finalepark te fungeren. Noteer de data vast in je agenda!

Alle categorieën, speelsterktes en leeftijden komen aan bod. Met de lokale favorieten in de hoogste categorie! Er is een speciaal jeugdtoernooi.
Ook een 35+, 55+ én 65+ categorie.

error: Content is protected !!