zondag, 23 juni 2024

25 augustus de Zeldzaam Mooi Markt in het Havenkwartier

DEVENTER – Op zondag 25 augustus staan meer dan 50 lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers op de Zeldzaam Mooi Markt op het buitenterrein van Fooddock in het Havenkwartier in Deventer.

Het is een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten en ambachtelijke lekkernijen, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen. Op deze wel heel bijzondere en gezellige markt vind je echt die ene unica en is er voor ieder wat wils. Van houten (woon)accessoires, ambachtelijk gemaakte lekkernijen, kunst, kleding, sieraden en nog heel veel meer. In de historische silo van Fooddock schuif je gezellig aan om heerlijk te eten. Langs de kant vind je allerlei keukens met elk hun eigen specialiteit. Je vindt hier van alles: van Afrikaanse en Turkse specialiteiten tot biologische frieten, ambachtelijke hamburgers, frozen yoghurt en nog veel meer. Zo kan iedereen zijn favoriete gerechten proeven na een bezoekje aan de Zeldzaam Mooi Markt. 
 
Kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van platen. Op de Zeldzaam Mooi Markt zorgt Oscar voor de muzikale omlijsting met oude singles: jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop. Genieten dus! 
 
Juist de niet-alledaagse dingen maken deze markt zo bijzonder. 
 
Waar: Fooddock Deventer Zuiderzeestraat 2 7411 MC Deventer 
Wanneer: 25 augustus 2019 van 11:00 tot 17:00 uur 
Toegang gratis 
 
Niet alleen op zondag 25 augustus staat er een Zeldzaam Mooi Markt gepland, maar ook een Zeldzaam Mooi Winter Markt op zondag 8 december 2019. 

Vorig artikelWeerbericht dinsdag 20 augustus
Volgend artikelHerdenkingstuin Go Ahead Eagles volop in trek
error: Content is beschermd!!!