DEVENTER – Vanavond staat voor Go Ahead Eagles de eerste uitwedstrijd van het seizoen op het programma. De formatie van Jack de Gier reist af naar Leeuwarden om het daar op te nemen tegen Cambuur. “We bereiden ons voor op een heet avondje”, aldus de hoofdtrainer, die zich met zijn ploeg gesteund weet door bijna 300 fans in het uitvak.

Waar Go Ahead Eagles in de eerste speelronde met 3-2 won van MVV, ging Cambuur met 2-0 onderuit op bezoek bij De Graafschap. De doelpunten in Doetinchem kwamen op naam van Youssef El Jebli (strafschop) en Calvin Mac-Intosch (eigen doelpunt). Met laatstgenoemde werkte Jack de Gier nog samen bij Almere City FC. “Een goede speler”, noemt hij de verdediger. “Zoals Cambuur beschikt over meer prima voetballers. Bijvoorbeeld een ervaren spits met Mühren en snelle aanvallers om hem heen.” Wat het gaat worden vanavond kun je weer beluisteren via Deventer radio 107.3 FM

 

Vorig artikelHerdenking Nederlandse- en Molukse slachtoffers druk bezocht
Volgend artikelWorkshop Avonturenstok maken bij de Ulebelt