DEVENTER – Wist je dat je door regelmatig te wandelen gezonder wordt? Door regelmatig te wandelen versterk je je spieren en botten en verlaag je daarnaast je bloeddruk en cholesterolgehalte waardoor het risico op hartproblemen afneemt. Daarnaast helpt wandelen ook om stress en depressieve gevoelens te verminderen.

Wil je graag meer bewegen en lijkt het je leuk om dit samen met een groep te doen? Sluit dan aan bij een van onze gratis wandelingen. De wandelingen duren een uur en we lopen op een rustig tempo. Na afloop drinken we, voor wie dat wil, een kopje koffie/thee (de consumptie is voor eigen rekening). De wandelingen worden begeleid door twee vrijwilligers. Deze begeleiders vertellen onderweg kort iets over de natuur.

Vanaf 9 september vertrekken er twee wandelingen in Deventer. Op de maandagen wordt er om 10:00 uur gewandeld vanaf het hoofdgebouw van de Ulebelt (Maatmansweg 3). Op de woensdagen wordt er om 10:00 uur gewandeld vanaf de Fermerie (Muggeplein 9). Wil je meedoen dan kun je gewoon aansluiten! Van tevoren aanmelden is niet nodig.

Wil je eerst nog meer informatie dan kun je contact opnemen met Mayke Scholten (Ulebelt), 06 11 13 17 91, mayke.scholten@gmail.com of Marijke Fleur (Fermerie), 06 10 44 60 46, fleurmarijke@hetnet.nl

 

Wandel je mee?

Vorig artikelWorkshop Avonturenstok maken bij de Ulebelt
Volgend artikelEagles afgedroogd richting Deventer terug, 5-0 verlies tegen Cambuur