DEVENTER – HOI Saxionstudent een mooie introweek gewenst! De HOI activiteiten zijn in het centrum van Deventer. Op de Brink is ook het Boogle Smart Cycling team aanwezig. Ben jij er ook bij? Met het Boogle Bike membership maakt de student het verschil. Een comfortabele, kwaliteitsfiets die door de dealer aan de student wordt uitgeleverd, zodat jij zorgeloos fietst.

Een membership heeft de student voor een vast bedrag (€12,95) per maand. De Boogle Basic is een fiets die geliefd is bij studenten: “Een stevige fiets, die comfortabel fietst, grijs met een oranje voorvelg, altijd herkenbaar in het verkeer of in de fietsenstalling”. Natuurlijk kun je de fiets ook online bestellen en bij Muro Bike in Deventer (Rozengaarderweg 1) ophalen. Dat is een mooie kennismaking met de stad.

Boogle Bike modellen 
Naast de Boogle Basic is er ook een Boogle E-bike voor een vast bedrag per maand. Voor een student die zich laat sponsoren door (groot-)ouders, of specifiek voor de (groot-)ouders die een e-bike willen proberen.
Aan de rand van de IJssel zag Boogle Bike het eerste ‘fietslicht’. Deventer een prachtstad. Met het mooiste plein en leuke cafés. De IJssel en nog veel meer…. Boogle Bike is thuis! Uiteindelijk gaat het om het gevoel hoe de fiets rijdt. En de dealer die de klant vertrouwen biedt door een uitstekende fiets af te leveren. Een mooie start van het nieuwe studiejaar in Deventer.

Vorig artikelWerkstraf geëist voor belediging columnist Özcan Akyol
Volgend artikelWeerbericht woensdag 21 augustus