DEVENTER – Bewoners uit de Deventer binnenstad moeten vanaf 1 september wat verder van huis voor de boodschappen. En eerlijk gezegd, de timing is wat ongunstig. Vanaf 1 september 16:00 uur sluit de JUMBO aan het Boreelplein voor 1 week. Dit heeft te maken met een verbouwing. Zo komen er meer vegetarische producten in het assortiment. Ook wordt er een speciale vriezer geplaatst voor deze producten.

Vanaf woensdag 28 augustus 13:00 uur tot dinsdag 17 september 09:00 uur is de Dirk van den Broek aan de Broederenplein gesloten in verband met een grote verbouwing. Deze verbouwing is van grotere aard. Er komen betaalpalen voor zelfscanners en er wordt een slijterij gerealiseerd in de supermarkt. Ook de algehele aankleding en sfeer in de supermarkt is verouderd en wordt vernieuwd.

De eigenaar van de SPAR City in de binnenstad vindt het niet zo erg. “Gelukkig zijn wij vanaf 07.00 tot 22.00 uur open en kan iedereen bij ons terecht voor de boodschappen”, aldus Martijn ten Berge

Vorig artikelBericht van de politie Deventer: GETUIGEN GEZOCHT
Volgend artikelMagneetvissers vangen mortiergranaat nabij IJssel