DEVENTER – Speciaal voor mensen die het nog niet durven, die vermoeden dat het een moeilijke dans is, voor mensen die behoefte hebben aan een magisch moment in hun leven en natuurlijk voor al diegenen die geen zin hebben in een cursus waar je twaalf avonden aan vast zit. De Argentijnse tango wordt gepresenteerd als een doos bonbons. Het kan zelfs zover gaan dat het zorgt voor een blijvende verandering in je leven. Of je stijgt uit boven al degenen die uit gemakzucht, onmacht of onwetendheid blijven vasthouden aan het gewone leven.

Zondag 6 oktober in het KulTurHus te Diepenveen. Programma van 10.30 tot 17.00 uur. Film/Geschiedenis van de tango/workshop dans/optredens. Natuurlijk ook advies welke tangoschool de beste is voor jou, mocht je besluiten om door te gaan. Alles met de grootste vrijblijvendheid en met een heerlijk glas wijn binnen handbereik. Na afloop gelegenheid om te dineren.

Info; tel.06-40254547 of div@jozkadeviking.nl

Vorig artikelAkoestische middag op het Grote Kerkhof druk bezocht
Volgend artikelColumn Marcel Schoemaker: Groten uit Holland