vrijdag, 12 juli 2024

Kick-Off op de Nieuwe Markt met Deventer Rapper Snelle

DEVENTER – De Kick-Off aanstaande donderdag is dé aftrap van het studiejaar en het nieuwe culturele seizoen in Deventer. Op het programma staan Snelle, Donnie, Merol, HATO en Vediland! De Kick Off vindt dit jaar voor het eerst plaats op de Nieuwe Markt.

Vanaf 19.00 uur gaat het terrein open en kun je lekker in de stemming komen met de dj’s van Vediland. De kaarten zijn gratis. De organisatie zegt dat je op tijd er moet zijn, want er zijn 500 plekken en vol=vol.

SNELLE 

Deventenaar Lars Bos – alias rapper Snelle ging als een speer toen zijn 101Barz wintersessie in januari 2018 op het internet verscheen en binnen enkelen maanden 1,5 miljoen views kreeg. Snelle zet met zijn muziek en video’s een ‘young independent boys having fun’ cultuurtje neer, waarbij het belangrijk is dat iedereen zijn hart volgt en samen groeit door middel van muziek. Zijn muziek neemt je mee in het studentenleven van nu en al haar verleidingen. 

DONNIE 

Rapper Donnie heeft zich in korte tijd gevestigd als dé nieuwe cultheld, die zijn voorliefde voor extravagante fashion statements niet onder stoelen of banken steekt, en zijn liefde voor bamischijven ook niet. Wie hem volgt op sociale media weet dat Donnie niet zomaar een rapper is. En dat hij geen hypes volgt, maar ze zelf maakt zoal met de snelle planga’s (een bril met een vlot montuur). 

TIJDSCHEMA 

19.00 uur Vediland
20.00 uur Merol
21.00 uur Donnie
22.00 uur Snelle
23.15 uur Hato 

VEDILAND AFTERPARTY 

Na de Kick-Off gaat het feest vanaf 23.00 uur in het Burgerweeshuis door met de Vediland afterparty. Hét feest waar ze de R&B hits & Guilty Pleasures draaien die zélfs jij kent, maar waar ze je ook laten horen wat je de laatste tijd aan Hiphop en al dat anders moois hebt gemist in je leven… Als je een kersverse student bent en je doet mee aan de HOI-week dan krijg je vóór 00.30 uur zelfs gratis entree! (wees op tijd!!!) 

Vorig artikelMishandeling op de Worp bij Deventer
Volgend artikelSpeelparadijs De Scheg maakt weer plaats voor de IJsbaan
error: Content is beschermd!!!