DEVENTER – Dinsdagmiddag 13 augustus is een 31-jarige man uit Deventer zwaar mishandeld. Dat gebeurde op klaarlichte dag rond 16:00 uur ter hoogte van de Splithofstraat.

De man liep daar over straat toen er een kleine, lichtblauwe auto naast hem stopte. In de auto zaten vermoedelijk vier personen waarvan één persoon uitstapte. Deze persoon liep naar het slachtoffer en begon hem te slaan. Het slachtoffer raakte hierdoor zwaargewond en moest naar het ziekenhuis.
De politie heeft in de omgeving een buurtonderzoek uitgevoerd en zette dat woensdag voort. Verder wordt gekeken of er camerabeelden zijn waar meer op te zien is. De recherche heeft de zaak in onderzoek, er is nog niemand aangehouden.

Camerabeelden van omgeving of andere tips? 

Het gebeurde overdag en op de openbare weg. De politie hoopt dat er mensen zijn die rond dit tijdstip iets gezien hebben. Heeft u de kleine, lichtblauwe auto gezien? Of heeft u iets van de mishandeling gezien? Of heeft u (camera)beelden van de omgeving? Elke tip kan bijdragen aan het oplossen van deze zaak. U kunt uw tip doorgeven via het tipformulier of door te bellen naar 0900-8844. Anoniem melden kan ook telefonisch via 0800-7000 of via de website van Meld Misdaad Anoniem.

Vorig artikelKleedjesmarkt in winkelcentrum Colmschate op 20 augustus
Volgend artikelPak je Plein op 24 augustus in de Deventer bibliotheek