BATHMEN – Mannenkoor uit Bathmen is echt een koor voor de liefhebber van zingen en gezelligheid! Het repertoire bestaat uit Nederlandstalige liederen, maar ook uit liederen in onze eigen streektaal, in het Engels en in het Duits. Het koor verzorgt regelmatig optredens voor zorginstellingen, bij feestelijke festiviteiten en op korenfestivals. Nadere informatie vindt u op onze website: www.debekezangers.nl

Er is nog volop plaats voor nieuwe leden. Daarom houden wij voor belangstellenden twee Open Repetitieavonden. Zingen bij de Bêkezangers is ontspannend en….donders gezellig.                      

Kom een keer luisteren naar ons koor….. zonder enige verplichting! Wij houden een Open Repetitie op dinsdag 17 september a.s. en op dinsdag 24 september a.s., ’s avonds vanaf 20.00 uur, in Zorgcentrum ’t Dijkhuis, Gorsselseweg 2 te Bathmen

Vorig artikelRode Kruis boeken- en rommelmarkt op 07 september
Volgend artikelLessen Taiji, Qi gong en Taijiwuxigong in De Kuip