donderdag, 25 juli 2024

Met de centrumbus naar Festival Old Deventer

DEVENTER – Met de Centrumbus naar het Festival Old Dèventer. Dat kan op woensdagmiddag 28 augustus dankzij Busdienst Deventer Binnenstad. Voorzitter Marianne Stanlein ging in op het verzoek van de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen om extra vervoer in te zetten voor Festival Old Dèventer. Vanaf 12.23 uur rijdt de Centrumbus vanaf station naar halte nabij het pontje of naar de Worp tot halte IJsselhotel.

De voorstelling in de koepel begint om 14.00 uur. Het festivalterrein gaat al om 13.00 uur open met een muzikaal ontvangst door entertainer Jonneke Siebrand en het traditionele welkomstdrankje ‘Pik-an-de-lippe’. De busdienst naar de Worp is een extra pendeldienst en brengt de bezoekers tot aan de ingang van het Worpplantsoen en weer terug naar het station voor slechts 3 euro. 

Op het programma staan verder; de 1-Hans Band van Hans Schot, ‘Weet ie nog?’ met Henk van Baalen en na de pauze het muziektheater van de meisjes van de radio De Pauwergirls. Good Old Tonny Leerink verzorgt de presentatie. Na afloop rond 16.00 uur is er voor de liefhebbers en zolang de voorraad strekt, een kop olderwetse kruudmoes met liefde bereidt door Betsy Oosterwegel. Dan staat de Centrumbus weer klaar voor de terugrit naar het station. 

Voor actuele informatie ziewww.muziekkoepelneringbogel.nl  

Vorig artikelColumn Marcel Schoemaker: Groten uit Holland
Volgend artikelWarmteplan Old Dèventer
error: Content is beschermd!!!