COLMSCHATE – Op 18 & 19 oktober is het groot feest in Colmschate, want dan is de officiële heropening van het gelijknamige winkelcentrum. Er is twee dagen lang feest, met op vrijdag 18 oktober een officiële handeling, vuurwerk, live muziek en een vlaggenparade.

Vlaggenparade
Een grote kleurrijke vlaggenparade waar iedereen aan kan meedoen! Je kan meelopen met je dansschool of muziekvereniging maar ook met je vrienden/vriendinnen of met je buren uit de straat. Laat zien wie je bent met dans, zang en zelfgemaakte vlaggen! Gezamenlijk wordt richting het vernieuwde winkelcentrum gelopen waar het feest kan losbarsten! Deze optocht zal voor verbroedering en eenheid gaan zorgen. Samen zijn wij Colmschate!

Win een jaar lang gratis autorijden
Onder de deelnemers aan het openingsfeest wordt een jaar lang gratis autorijden (zie de voorwaarden op de website) in een Hyundai i10 verloot! Schrijf je dus snel in voor de parade op de website van het winkelcentrum (feest.colmschate.com) en wie weet rij jij straks een jaar lang in een prachtige auto van Herwers Hyundai Deventer!

Vorig artikelMr Pizza op winkelcentrum Borgele zoekt nieuwe eigenaar
Volgend artikelBoekStart en BoekStartFeest in de Bibliotheek Deventer