DEVENTER – Op zondag 25 Augustus speelt Blended 5 in de Koepel Nering Bögel. Als de weergoden ons gunstige gezind zijn dan wordt het een middag genieten van heerlijke sixties muziek!

BLENDED-5  is een mix van 5  muzikanten die in de welluidende sixties hun sporen hebben verdiend. De bezetting van de band is als volgt:  drums Charles Beugelink,  sologitaar Joop Blom, op  slaggitaar  zien we Tonnie Bombeld die ook de zang voor zijn rekening neemt.

Jan Koeslag is de toetsenist en ten slotte treffen we Ben Vroklage aan op basgitaar. Charles Beugelink speelde eerder bij “Blues en zo” en Joop Blom was in de sixties actief in Zwolle met  “The Mozarts”.  Tonnie Bombeld zong bij de bekende Deventer formatie “The Lightnings”  en Ben Vroklage heeft gespeeld bij “The Valiant Fighters”.  Jan Koeslag was ooit in Winterswijk actief met “The Misfits” en treedt zo nu en dan op als éénmansformatie.

Blended-5 probeert zo goed mogelijk te coveren en oefent met veel plezier bijna elke week. Blended-5 speelt voornamelijk repertoire van formaties uit de befaamde sixties en doet dit voor ontspanning en beleving van de muziek uit de zestiger jaren. Zo nu en dan wordt er opgetreden om ook anderen te laten genieten van de sfeer en de muziek uit deze gouden jaren van de popmuziek.

Vorig artikelPak je Plein op 24 augustus in de Deventer bibliotheek
Volgend artikelBridgen in Colmschate vanaf 02 september