DEVENTER – In de nacht van dinsdag op woensdag 21 augustus werd bij een inbraak in een café aan de Molenstraat een man op heterdaad aangehouden.

In verband met recente inbraken bij horecaondernemingen in het centrum van Deventer was de politie extra alert in het centrumgebied van de stad. Rond de klok van 2.00 uur in de nacht werd door agenten een krakend geluid opgemerkt bij een pand in de Molenstraat. De toegesnelde agenten zagen een man uit een verbroken raam van het café stappen. Hij stapte daarna op zijn fiets en fietste weg. Dat ritje was echter van korte duur. In de Assenstraat werd hij door agenten onderschept en aangehouden.

Onderzoek door de recherche
De 49-jarige man uit Deventer werd als verdachte overgebracht naar het bureau. De recherche onderzoekt deze inbraak en onderzoekt ook eventuele betrokkenheid met andere de recente inbraken in die omgeving. De man zal in belang van het onderzoek in verzekering worden gesteld

Vorig artikelVeertien jaar Pitch&Putt op Bussloo
Volgend artikelExpositie in Gemeenschapshuis De Kuip