DEVENTER – Het is bijna zover dat Geert Kollen van Stichting AED Deventer / Nederland de landelijke inzamelingsactie gaat opstarten door met zijn hoepel rolstoel een afstand van ongeveer 125 km af te leggen dit met het doel om zoveel mogelijk geld op te halen om dit allemaal te gebruiken om in één keer het liefst voor 500 AED’s inclusief Buitenkasten op te halen om op zoveel mogelijk deze door heel Nederland te plaatsen. Ook kunnen de mensen die hier voor in aanmerking willen komen een e-mail sturen zegt Geert Kollen wij regelen het van A tot Z de AED’s blijven eigendom van de Stichting dus de mensen hebben ook geen zorgen om deze te onderhouden dat wordt door onze landelijke team van vrijwilligers gedaan. Ook als de AED is gebruikt moeten de mensen een speciale telefoonnummer te bellen naar onze meldkamer en deze stuurt onze team met vrijwilligers aan ook is er binnen onze stichting mensen aanwezig als de burgerhulpverlener bij een reanimatie is geweest en deze helaas niet goed is afgelopen dan is het toch fijn als de hulpverleners hun verhaal kwijt kunnen. Wij gaan vertrekken vanuit Deventer maar daar komen wij snel op terug. Omdat wij nog een paar laatste dingen bezig zijn.

Maar u kunt ook bij ons terecht voor het kopen van een AED met een Buitenkast. Deze kunnen wij tegen een goed bedrag leveren omdat wij met de Gemeente Deventer en met alle wijkteams samenwerken en binnen de gehele Gemeente Deventer overgaan naar één soort Buitenkast en een AED. Wij geven ook Reanimatie cursussen en EHBO cursussen wij hebben gecertificeerde instructeurs die deze cursussen verzorgen en van een hoge kwaliteit.

U kunt daarvoor contact opnemen via info@stichtingaeddeventer.nl of 06-11841275

Vorig artikelWeerbericht maandag 26 augustus
Volgend artikelAkoestische middag op het Grote Kerkhof druk bezocht