DEVENTER – Op zondag 18 Augustus speelt de Lot in het prachtige oudste stadspark van Nederland in de Koepel Nering Bögel. Als de weergoden ons gunstige gezind zijn dan wordt het een middag genieten heerlijke muziek!

De Apeldoornse band The Lot speelt indiepop, countryrock en aanverwante muziekstijlen. Naast wat eigen werk, trakteert het vijftal zijn publiek op verrassende songs van ondermeer The Decemberists, R.E.M., David Gray, The Jayhawks, Noel Gallagher, Johan en Toad The Wet Sprocket. Een eigen draai geeft The Lot aan de frisse, melodieuze gitaarpopliedjes met een kop en een staart. Soms pakt dat melancholisch uit, hier en daar scherp, vaak zijn de nummers vrolijk, zeker sfeervol, eigenzinnig en bovenal prettig om naar te luisteren. Henk van Hoorne (gitaar), Marcel Bakker (drums), Frans Scholten (bas), Richard Havenaar (zang & gitaar), Jacqueline Laros (toetsen & zang)

Vorig artikelRondeel organiseert avond over grenzen en grensgebieden
Volgend artikelWeerbericht dinsdag 06 augustus